top of page

Emballage der gør en forskel

Hvorfor 0:Seanet emballage

Denne innovative nye emballage er lavet af genbrugte kasserede fiskenet, indsamlet hovedsageligt fra havne og i nogle tilfælde endda fra havet. Ved at bruge genbrugte fiskenet hjælper 0:Seanet med at reducere mængden af plastik, der kommer ud i havet og bidrager til bevarelsen af livet i havet.

 

Nylige undersøgelser har fundet ud af, at mikro- og nanoplastikpartikler kan absorberes af mennesker, når vi trækker vejret, drikker eller spiser. Vores sundhed og miljøet er tæt forbundet, og det er ekstremt vigtigt, at vi tager skridt til at beskytte begge dele.

 

0:Seanets nye og innovative emballage er designet til at være både visuelt tiltalende og miljømæssigt ansvarlig. Den er let og nem at bruge, hvilket gør den til en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk.

 

Ydermere er 0:Seanets emballage fri for toksiner og tungmetaller, hvilket gør den sikker at bruge sammen med kemi og kosmetik.

 

Ved at bruge genbrugsmaterialer er 0:Seanet med til at reducere mængden af plastik, der forurener vores have. Hos 0:Seanet er vi forpligtet til at producere produkter, der er både bæredygtige og stilfulde, samtidig med at de hjælper med at skabe en mere økologisk afbalanceret fremtid for os alle.

Kontakt os for mere information

Udfyld her og vi vender retur så hurtigt som muligt

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page